zondag 20 maart 2011

Zelfmaaklingeriedag 19-03-11

Gisteren was er weer een zelfmaaklingeriedag. Hier vindt je allemaal dames verslaafd aan het maken van oa lingerie. Deze dag wordt 2 keer per jaar georganiseerd. En ik was er deze keer weer bij.

's ochtends deed ik mee aan de workshop paddingcups bekleden. Super activiteit!! Ik zit al weer helemaal vol ideeën. Nu alleen de tijd nog vinden om deze uit te werken..

Tijdens de lunch heb ik wat spulletjes gekocht,
Ik zag eerst dit kant, het is niet rekbaar en ik had zelf niet echt een lycra bij. Nog eens even goed door de grabbelbak gegraaid en toen vond ik daar een lycra die erbij past. Het is een zalmkleurige lycra. Schouderband en picot was snel gevonden.
Ik had zelf nog wat (stukjes) lycra meegenomen om wat schouderband en picot bij uit te zoeken. Dat is deels gelukt. Ook heb ik nog wat sluitingen mee genomen die ik wil gaan gebruiken voor de MD-bandjes.

Na de lunch heb ik mee gedaan aan de workschop hotfixen. Daar heb ik eerst een hele hoop steentjes uitgezocht, zie hier
Daarna ben ik aan de slag gegaan met een patroon die op tafel lag. Het patroon was groter maar omdat ik niet zo veel ruimte op de slip heb, heb ik het patroon ingekort.
De steentjes op het patroon leggen ging gemakkelijk en snel. Het bevestigen op de stof duurde langer. Je moet er wel de tijd voor nemen maar het resultaat mag er zijn.
De slip die ik gebruikt heb is de slip die ik oa ingeleverd had voor de wedstrijd van 2010. Daar kon ik het mooi eens op proberen..


Ik wil ook hier de dames die het mogelijk gemaakt hebben om deze dag weer in elkaar te zetten bedanken.
Het was een super leuke, leerzame en gezellige dag!

3 opmerkingen:

 1. De slip is leuk geworden.
  Goed om te lezen, dat je het naar je zin hebt gehad. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je het naar je zin gehad hebt, ik kan nooit vanwege de drukke wekzaamheden in voor en najaar, maar het is volgens mij best de moeite waard.

  je slip is leuk geworden zo, en nu wachten op het mooie zalmkleurige setje wat er aan gaat komen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al druk bezig met het zalmkleurige setje.. Te veel ideeën en te weinig tijd..

  BeantwoordenVerwijderen