zaterdag 1 mei 2010

Deel 1 van 4

Ik had al eerder een keer op de lapjesmarkt een lycra gekocht maar nog steeds niks mee gedaan. Ik ben van de week begonnen met het knippen van 2 slips, 1 bh en een hemdje.. Ondanks dat de lap behoorlijk groot was kwam ik toch stof te kort.. Misschien ook wel omdat de stof van licht grijs naar donker grijs loopt en ik in elk onderdeel wat licht grijs wilde hebben. Het hemdje is nu dan ook gecombineerd met wit. De "cups" en het achterpand worden wit. De rest is grijs.
De 1e slip is af.. Ik ben nu met de 2e slip bezig maar dat is best een lastige
om te maken. Het is er een waarvan de voorkan ook al een deel van de achterkant is. En ik heb natuurlijk de pastekens niet overgenomen waardoor het nog moeilijker wordt voor mezelf.. Ik kom er wel uit, heb nu de pastekens geplaatst en nu moet ik even goed kijken hoe het moet.
Maar dat is voor de dag van morgen.. Eerst heb ik zo goed als al mijn strijk weg gestreken. Dat moet helaas ook gebeuren en soms vind ik dat eerst een klusje moet doen voordat ik weer uren achter de naaimachine mag van mezelf..

1 opmerking:

  1. wat een prachtige stof zeg en erg mooi gecombineerd zo in de deze slip. Ik ben heel benieuwd naar de rest, dat zal inderdaad wel puzzelen zijn met een stof die zo verloopt.

    BeantwoordenVerwijderen