zondag 31 juli 2011

Een hele tijd niks gedaan..

Het is al een hele tijd geleden dat ik hier wat geplaatst heb. Ik kon me er niet meer toe zetten om achter de naaimachine te gaan zitten. Na onze miskraam in september ben ik dus blijkblaar toch te snel doorgegaan. En ik ben uiteindelijk toch de man met de hamer tegen gekomen. Het is mega druk geweest op mijn werk, mede door een langdurige zieke in het team. Hierdoor hebben we het werk met 1 man minder moeten klaren. Dat is ook wel gelukt maar het heeft mij persoonlijk veel energie gekost. Ook het sporten heeft op een zeer laag pitje gestaan.
Ik heb toen besloten om eens echt even rust te nemen, alles aan de kant geschoven. Mijn verdriet toegelaten en langzaamaan merk ik dat ik weer iets meer energie krijg.
Ik heb de afgelopen 2 weken vakantie gehad en heb weer regelmatig achter de naaimachine gezeten. Het sporten pak ik in september weer op, eerst maar weer even aan het werk..

Ik wil nu weer proberen regelmatig mijn creaties te tonen.
Ik ben nog bezig met het regenboogthema van het forum. Op zich wordt de bh erg leuk maar naaitechnisch zit deze echt slecht in elkaar.. Denk dat ik het afmaak om te passen, en daarna een nieuwe ga maken..

Tot snel maar weer..

1 opmerking:

  1. Goed dat je de tijd voor jezelf genomen hebt! Hoop dat je nu ook weer extra energie gaat krijgen van je creaties!

    BeantwoordenVerwijderen